Winkel gericht, Jouw WinkelMoment.nl

Winkel gericht, Jouw WinkelMoment.nl
mei 20, 2017 Winkel Medewerker
In Nieuws
Winkel gericht, Jouw WinkelMoment.nl

Winkel gericht, Jouw WinkelMoment.nl <online>

De laatste jaren is het kopen van kleding in de WinkelMoment.nl shop steeds populairder geworden. Dat is niet zo vreemd, want kleding kopen in onze webwinkel heeft heel veel voordelen. U hoeft er de deur niet voor uit. U kunt op uw gemak uw keuze maken. U hoeft niet in de rij te staan voor de kassa. U ziet meteen of uw maat er nog is. U ziet direct in welke kleuren de artikelen geleverd worden. U hoeft niet te wachten voor de pashokjes en u kunt thuis, voor uw eigen spiegel uw nieuwe aanwinsten passen. Dat laatste is misschien nog wel het grootste voordeel. Stel u ziet een mooie blouse die misschien wel mooi zal staan bij verschillende kledingstukken die u al in de kast hebt hangen. Wanneer u de blouse in een winkel koopt, ziet u hem alleen in combinatie met het kledingstuk dat u op dat moment aanhebt. U neemt tenslotte niet uw halve garderobe mee als u in de stad gaat winkelen. Koopt u de blouse bij WinkelMoment.nl dan kunt u hem passen bij alles wat u in uw garderobe hebt. U kunt bovendien de kleur bekijken bij daglicht én bij lamplicht. Zo kunt u veel beter beoordelen hoe de kleur uitvalt en of deze u staat.

NOG MEER VOORDELEN VAN JOUW WINKEL MOMENT.NL

Heel handig bij jouw  bij WinkelMoment.nl online zijn de vele mogelijkheden die onze website biedt. Allereerst kunt u heel gericht zoeken. Bovenaan de pagina staat een zoekvenstertje waar u één of meerdere woorden in kunt vullen. Vult u bijvoorbeeld de woorden broek blauw in het zoekvenster in, dan gaat onze zoekmachine voor u aan het werk en zoekt alle broeken op die in blauw leverbaar zijn. Vervolgens kunt u met de filters aan de linkerkant van de pagina uw zoekopdracht nog verfijnen. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar afgeprijsde blauwe broeken, of juist naar blauwe broeken die net binnen zijn. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook nog filteren op maat, merk, model of materiaal.

Stel u hebt in de catalogus een paar mooie schoenen gezien, maar u zou ze graag een beetje beter willen bekijken. Dan kunt u gewoon het artikelnummer in ditzelfde zoekvenster intypen. U krijgt dan automatisch het door u gewenste paar schoenen te zien. Vaak zijn op de webpagina meerdere plaatjes van de artikelen te zien, zodat u ze vanuit meerdere hoeken kunt bekijken. Bovendien is er een handige zoomfunctie waarmee u foto’s van de producten kunt uitvergroten. Zo kunt u de details en het materiaal goed zien voordat u uw nieuwe WinkelMoment.nl mode bestelt.

Hebt u in de rubriek WinkelMoment.nl damesmode een mooie jurk gevonden maar weet u niet welke maat u nodig hebt? Onderaan de webpagina’s staat een link naar de rubriek Hulp en Advies. Hier vindt u uitgebreide maattabellen en leest u ook hoe u zichzelf het best de maat kunt nemen. Daarnaast is er een pagina met figuuradvies. Hier vindt u informatie over de verschillende figuurtypes en krijgt u tips over hoe u uw figuur het mooist uit kunt laten komen.

WINKEL MOMENT.NL MODE BETALEN ZOALS U DAT PRETTIG VINDT

Een ander groot voordeel van online shoppen bij WinkelMoment.nl is dat u kunt betalen zoals u wilt. U kunt uw WinkelMoment.nl damesmode in één keer betalen, bijvoorbeeld per acceptgiro, iDEAL of met uw creditcard, maar als u dat prettig vindt, kunt u ook in termijnen betalen. U betaalt dan elke maand een vooraf met u afgesproken bedrag. Dat is handig wanneer u regelmatig bestelt of wanneer u eens een keer een grotere aankoop hebt gedaan. Op de website kunt u bij ´Mijn WinkelMoment.nl een klantrekening aanmaken waar u precies kunt zien wat u besteld hebt, wat u al betaald hebt en wat u nog moet betalen. Heel handig en overzichtelijk.

Bij WinkelMoment.nl online kunt u zich ook aanmelden voor onze elektronische nieuwsbrief. U bent dan altijd als een van de eersten op de hoogte van de laatste trends en u weet dezelfde dag nog wanneer de nieuwe WinkelMoment.nl damesmode collecties binnen zijn. Bovendien kunt u via de nieuwsbrief profiteren van allerlei leuke aanbiedingen en mooie kortingen. Dat is echt de moeite waard!

WINKEL MOMENT.NL: MODE, SCHOENEN, SIERADEN, WOONACCESSOIRES, HUISHOUDELIJKE ARTIKELEN EN NOG VEEL MEER KOMT ER AAN!

Wist u trouwens dat er heel veel verschillende rubrieken zijn in de webshop van WinkelMoment.nl? Damesmode, herenmode, onder-mode, schoenen, sieraden, wonen & huishouden: het hoort allemaal bij ons uitgebreide assortiment. Dat is wat het winkelen in de WinkelMoment.nl online shop extra plezierig maakt. U koopt er niet alleen die perfecte jeans of dat ideale paar sneakers, maar u kunt er ook terecht voor horloges, cosmetica, meubelen, woonaccessoires, beddengoed, huishoudelijke artikelen, fitnessapparaten en nog veel meer.

VAN OUTLET TOT WINKEL MOMENT.NL

WinkelMoment.nl werd in 2006 door Ivo Roersma in Hilversum opgericht. Aanvankelijk werden er door het bedrijf voornamelijk partijen kleding verhandelt aan andere groothandels en winkeliers. In de tijd is er heel veel veranderd. Het assortiment is enorm uitgebreid en het bedrijf heeft inmiddels meerder vestigingen in het land. Het moederbedrijf zetelt echter nog steeds in Nederland. In Laren om precies te zijn, waar zich ook het hypermoderne logistieke centrum bevindt van waaruit de WinkelMoment.nl mode, Gala kleding, keukenartikelen, wekkerradio’s enzovoort naar de verschillende landen worden gedistribueerd.

Vroeger werd WinkelMoment.nl een outlet / trader  genoemd. De klant kreeg een catalogus thuis en kon alleen telefonisch of via een bestelbon bestellen. Vandaag de dag geven we de voorkeur aan het woord thuiswinkel. Nog steeds versturen we catalogi, omdat veel mensen het prettig vinden om door een papieren boekje te bladeren, maar steeds meer bestellingen worden tegenwoordig via de website geplaatst. Inmiddels is WinkelMoment.nl ook op de sociale media te vinden. Er verschijnen regelmatig blogs over allerlei onderwerpen op WinkelMoment.nl en klanten weten ons inmiddels ook via allen vormen van sociale media te vinden.

U ziet het, Winkel Moment.nl is altijd zijn tijd voor geweest en uitgegroeid tot een V3,0 bedrijf, maar met alle vertrouwde eigenschappen. Zoals de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding voor alleen de mooiste merken, de prima pasvormen en de fijne service.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*